Gulsetcup

Velkommen til Gulsetcup 2019!

Bli med på høstens koseligste cup!

Nå har vi arrangert høstcup to år på rad med stor suksess. Vi klinker til i år igjen og håper ditt lag blir med! Alle lag i aldersgruppen 6 til 12 år er hjertelig velkommen til spill på 3er, 5er og 7er baner. Alle lag får minimum tre kamper.

Det deles ut premie til alle spillere, og best av alt, påmeldingen er helt gratis. Cupen gjennomføres etter NFF sine standard regler for spill på små baner.

Kontakt:
Generell info: Henrik Landsverk – henriklandsverk@hotmail.com
Kamper: Ingun Aakre – aakreingun@gmail.com

Litt info:
– Kampene varer 20 min. Alle kamper har felles start og slutt, på signal fra speaker. Husk å være klare noen min før din kamp starter – så slipper dere å miste spilletid til deres kamp.

– Husk Fair-play. Vi er samlet denne dagen for å ha det hyggelig sammen – store og små. Vi gjør derfor følgende på cupen: Dersom dere vet at motstanderlaget er veldig mye bedre enn dere – så si ifra til motstanderlaget (trenerne)
Dere blir da enige om å få ha en ekstra spiller utpå banen, eller om de har en mindre. Dette kan bidra til at begge lag får en hyggeligere kamperfaring.

– Premier blir delt ut på følgende måte: Lagene møter opp ved sponsorvegg og får utdelt pokal. NB: Dette styrer lagene selv. Men det gjøres i tidsrommet 11.30 – 16.00.

– Parkering koster kr. 50, vi ber dere om å ha med kontanter (da helst 50-lapp til parkering). Vi har også VIPPS på nr 15776 (både til parkering og hele arrangementet)

– Det serveres masse forskjellig denne dagen – alt fra påsmurte baguetter, pølse-i-brød, hamburgere og sukkerspinn, til vår egen pizza-restaurant oppe i hovedetasjen på klubbhuset!

Dere er hjertelig velkomne til historiens tredje Gulsetcup, lørdag 14.september!!
VI GLEDER OSS!!

Mvh
Henrik Landsverk, Kristian Wiig, Hilde Sannes Holløkken, Jonathan Bjerk og Ingun Aakre (og resten av Gulset Fotball, som virkelig står på denne dagen for å få det til!!!)

Påmelding:
https://gulsetcup.cups.nu
Frist 30. august!

Kampoppsett G/J6-7, 3’r baner:
Kommer

Kampoppsett G/J8-9, 5’r baner:
Kommer

Kampoppsett G/J10-11-12, 7’r baner:
Kommer

Kart over baner, området, kiosker, parkering, m.m.: