Gulsetcup

Velkommen til Gulsetcup 2018!

Bli med på høstens koseligste cup!

I fjor arrangerte vi høstcup for første gang med stor suksess. Vi klinker til i år igjen og håper ditt lag blir med! Alle lag i aldersgruppen 6 til 12 år er hjertelig velkommen til spill på 3er, 5er og 7er baner. Alle lag får minium fire kamper.

Det deles ut premie til alle spillere, og best av alt, påmeldingen er helt gratis. Cupen gjennomføres etter NFF sine standard regler for spill på små baner.

 

Kontakt:
Generell info: Henrik Landsverk – henriklandsverk@hotmail.com
Kamper: Ingun Aakre – ingun_a@hotmail.com

 

Litt info:
– Kampene varer 20 min. Alle kamper har felles start og slutt, på signal fra speaker. Husk å være klare noen min før din kamp starter – så slipper dere å miste spilletid til deres kamp.

– Husk Fair-play. Vi er samlet denne dagen for å ha det hyggelig sammen – store og små. Vi gjør derfor følgende på cupen: Dersom dere vet at motstanderlaget er veldig mye bedre enn dere – så si ifra til motstanderlaget (trenerne)
Dere blir da enige om å få ha en ekstra spiller utpå banen, eller om de har en mindre. Dette kan bidra til at begge lag får en hyggeligere kamperfaring.

– Premier blir delt ut på følgende måte: Lagene møter opp ved sponsorvegg og får utdelt pokal. NB: Dette styrer lagene selv. Men det gjøres i tidsrommet 12 – 15.

– Parkering koster kr. 50, vi ber dere om å ha med kontanter (da helst 50-lapp til parkering). Vi har også VIPPS (både til parkering og hele arrangementet)

– Det serveres masse forskjellig denne dagen – alt fra påsmurte baguetter, pølse-i-brød, hamburgere og sukkerspinn, til vår egen pizza-restaurant oppe i hovedetasjen på klubbhuset!

Dere er hjertelig velkomne til historiens andre Gulset-cup, lørdag 15.september!!
VI GLEDER OSS!!

Mvh
Henrik Landsverk, Kristian Wiig, Hilde Sannes Holløkken, Jonathan Bjerk og Ingun Aakre.
(og resten av Gulset Fotball, som virkelig står på denne dagen for å få det til!!!)

 

Påmelding:

 

Kampoppsett G/J6, 3’r baner:
Ikke klart

 

Kampoppsett G/J7-8-9-10, 5’r baner:
Ikke klart

 

Kampoppsett G/J11-12, 7’r baner:
Ikke klart

 

Kart over baner, området, kiosker, parkering, m.m.: