A-lag

Vi har startet på turen oppover!

A-laget rykket i går kveld opp til 5. divisjon etter en overbevisende 11-3 seier over Skidar. Laget presterte bra i vår, men fikk en tøff start på høsten med tap mot Brevik på hjemmebane. Etter dette har det imidlertid blitt syv strake seire og opprykket ble dermed sikret en runde før slutt. Målet vårt er 4. divisjon så vi feirer nå, før vi kjører på videre i vinter!

I anledning opprykket er det noen vi må takke. Opprykksspesialisten Øyvind Haugen kom inn som ny hovedtrener i vinter og har virkelig tatt tak i gruppa og brukt sine kunnskaper og rutine. Han har stilt de kravene som trengs og ledet dette med stø hånd hele veien. Jonathan Bjerk som lagleder og Tom Birkeland som sportslig leder har bistått han hele veien og forsøkt å legge ting til rette så godt som mulig. Klubben har også fått i gang et juniorlag med Amandus Bjerk som trener, som gjør at det fremover vil bli en mye bedre rekruttering opp til A-laget, noe vi har merket fruktene av allerede i høst. Theis Håkon Jakobsen har kjørt på med arrangementer rundt kampene, noe som ble toppet med en kjempefest og rundt 200 tilskuere i går kveld! I tillegg må vi takke resten av klubbens frivillige som vi føler har støttet opp rundt laget på hver sin måte. Vi har også hatt en liten gjeng med trofaste tilskuere som i år også har fulgt oss på bortekamper, det er veldig stas og noe spillere og ledere har lagt merke til og setter veldig stor pris på 🙂

Det skjer mye på Gulset om dagen og vi håper ennå fler har lyst til å bli med videre på reisen. Årets siste kamp for A-laget er hjemme mot Tollnes 2 tirsdag 23. oktober kl 19.30. Med et poeng her er vi også garantert kretsmesterskapet, kom og se!

Til slutt må vi takke våre hovedsponsorer G-sport Behakvartalet, Sparebank1 Telemark, Meny Myren, Pizzabakeren Telemark og Skien rørleggerforretning for god støtte.

Du kan lese mer om gårsdagen i TA: https://www.ta.no/sport/fotball/sporten/elleville-jubelscener-da-gulset-sikret-opprykk-med-kalasseier/s/5-50-632122
Og Varden: http://www.varden.no/sport/gulset-gjorde-som-annonsert-1.2505305

Foto: Kristian Holtan, TA