G14

G14 i Danacup

G14 gjorde en god figur i årets Danacup, og gikk til A-sluttspillet etter 0-1 mot Asker, 4-0 mot Nymark og 1-0 mot tyske Rot Weiss Niebull PSV 2. I sluttspillet vant laget sin første kamp mot Nøtterøy 2-0, men gikk deretter på et litt surt tap 0-2 mot danske Midt-Jylland i 32-delsfinalen. Laget ristet imidlertid raskt skuffelsen av seg, og kunne bruke de to siste dagene til bading, disco og et heldagsbesøk i Fårup sommerland. Med over tretti grader i skyggen og harde, brune gressmatter, var trenerne lettet over at ingen pådro seg noen skader i løpet av det tette kampprogrammet.

Det var en minnerik uke for både spillere og de voksne som var med, og med eget sommerhus i Blokhus, med svømmebasseng, biljardbord og bordtennisbord, var det ingen som rakk å kjede seg. Sosialt og inkluderende ble det også, med felles måltider fra morgen til kveld. Noe særlig dyrere enn alternativet med flatseng på skole var det heller ikke, så det anbefales på det varmeste. Det var en stor opplevelse å få delta på Danacup, både for spillere og supportere, og laget er nå klar for å gi seg i kast med en spennende høstsesong.