G14

G14 til interkrets!

Gulset G14 kvalifiserte i kveld seg til interkretsserien til høsten etter en nervepirrende 4-2 seier hjemme mot Storm på kunstgresset. Trenerne Per Nergaard og Hans Kristian Holløkken var svært stolte etter kampslutt.

I troppen til dagens kamp var: Marius Åkre Follegg, Mohammed Basem Al-Kaabi, Nasser Saeed Husien, William Carlos Barros, Erfan Raisi, Mohammed Saad Al-Egly, Abbas Al-Askari, Edi Coli, Håkon Gunnestad, Zigmas Kalenda, Ramez Al-Mator, Jakob Hassan, Prince Allan, Lars Sannes Holløkken, Bjørnar Christoffer Vale, Kristoffer Nickolay Hafredal og Sondre Kikut Eriksen. Noen av gutta hadde dessverre allerede reist før fotografen var på plass.

Det gror godt på Gulset 🙂

  • Dugnad

    Dugnad

    Vi kjører dugnad lørdag 13. april på fotballbanen! Ta med spade og evt trillebår. Vi skal spa og flytte granulat, samt ...