Nyhet

Barn i fattigdom og fotball

Gulset fotball var representert på Skien SV sitt åpne møte relatert til barn i fattigdom og hva idretten bidrar med og trenger av hjelp og tilskudd.
Gulset presenterte det flotte arbeidet lagledere og trenere gjør for barna på Gulset og for Gulset IF. Leder av barneutvalget, Henrik Landsverk, kom med anbefalinger til kommune og politikere sentralt at idrettsforeningen trenger en sum penger til å hjelpe de med vanskeligst økonomi utover det som kontingentkassen kan bidra med.

Les mer på Varden: http://touch.varden.no/sport/zlatan-matte-stjele-fotballskoa-sine-det-skal-ingen-barn-i-skien-behove-a-gjore-1.2322323?ref=0xc3c10dac0a1ddbd85face480d7269318d0c75e123db0aec153eb35e86dbe08e2

På bildet ser du: Nestleder i SV Kirsti Bergstø, Anne Vad fra Redd Barna, Helga Lilleland fra SV Skien og Henrik Landsverk leder av Barneutvalget Gulset fotball.