Cup

Kampoppsett Gulsetcup

Litt info:
– Kampene varer 20 min. Alle kamper har felles start og slutt, på signal fra speaker. Husk å være klare noen min før din kamp starter – så slipper dere å miste spilletid til deres kamp.

– Husk Fair-play. Vi er samlet denne dagen for å ha det hyggelig sammen – store og små. Vi gjør derfor følgende på cupen: Dersom dere vet at motstanderlaget er veldig mye bedre enn dere – så si ifra til motstanderlaget (trenerne)
Dere blir da enige om å få ha en ekstra spiller utpå banen, eller om de har en mindre. Dette kan bidra til at begge lag får en hyggeligere kamperfaring.

– Premier blir delt ut på følgende måte: Lagene møter opp ved sponsorvegg og får utdelt pokal av leder for fotballgruppa, og leder for Gulset IF hhv Einar Sanni og Siv Dalen. NB: Dette styrer lagene selv. Men det gjørers i tidsrommet 12 – 15.

– Parkering koster kr. 50, vi ber dere om å ha med kontanter (da helst 50-lapp til parkering). Vi har også VIPPS (både til parkering og hele arrangementet)

– Det serveres masse forskjellig denne dagen – alt fra påsmurte baguetter, pølse-i-brød, hamburgere og sukkerspinn, til vår egen pizza-restaurant oppe i hovedetasjen på klubbhuset!

Dere er hjertelig velkomne til vår aller første Gulset-cup, lørdag 16.september!!
VI GLEDER OSS!!

Mvh
Henrik Landsverk, Kristian Wiig, Hilde Sannes Holløkken, Jonathan Bjerk og Ingun Aakre.
(og resten av Gulset Fotball, som virkelig står på denne dagen for å få det til!!!)

 

Kampoppsett G/J6, 3’r baner:

 

Kampoppsett G/J7-8-9-10, 5’r baner:

 

Kampoppsett G/J11-12, 7’r baner:

 

Kart over baner, området, kiosker, parkering, m.m.:

  • Nyhet

    Tribunen er klar!

    Etter en åttetimers økt fra dugnadsgjengen står tribunen i kveld endelig klar til bruk! Nils Landsverk har siden i fjor høst ...