Cup, Kamp, Nyhet

Mønstringscup, gatecup og fest!

Lørdag 25. april er en dag du må sette av i kalenderen med en gang, da skjer årets store happening på kunstgressbanene og i klubbhuset på Gulset. Det blir kiosk, grilling, stands og masse fotball. Se info om hver enkelt aktivtet under..

MØNSTRINGSCUP
Fra kl 09.30-12.30 er det den tradisjonelle Mønstringscupen for alle barnelagene på Gulset, kom og se nydelig fotball mens det selges nystekte vafler og nygrillede pølser i kiosken. Alle lagene fra 6 til 13 år vil delta og spille kamper mot hverandre.

GATECUP
I forbindelse med mønstringscupen for barnelagene lørdag 25 April, inviterer Gulset fotball til område/gatecup. Benytt anledningen til å bli bedre kjent med de som bor i nærområet og invitere naboer og kjente med til en uformell fotballcup.

Tidspunkt:
Område/gate cup på Gulset Kunstgress lørdag 25. april fra kl 12:30-ca15:00

Lag:
Lagene kan ha deltagere fra 13-101 år, det oppfordres til å være minst to damer med på lagene, og gjerne med litt godt aldersspenn.
Dere kan danne lag ved å invitere naboer eller kjente i det geografiske området dere bor (innleie fra andre bydeler er tillatt i begrenset omfang), eller ta utgangspunkt i foreldregruppa til laget til barna.
Det er lov å lage show med utkledninger, og det legges opp til premiering av stilpoeng.
PS!  De eldre lagene 13 til A lag) kan ikke stille rene fotballag.

Kamper:
Vi spiller 7`ver fotball, dvs 6 utespillere og en keeper (bør være ca 10 spillere). Kampene går i 2 x 10 minutter (justeres avhengig av påmelding), det spilles etter tradisjonell cup oppsett.
Det anbefales å spille med joggesko.
Finalen avvikles ca kl 15.00. Vinneren får første ”hakk” i en helt utrolig flott vandrepokal, og det vil bli stor ståhei med hornmusikk og premieutdeling i forbindelse med avslutning av cupen.

Dommere:
Lagene skal også melde inn en dommer i forbindelse med påmeldingen. Dømming vil bli satt opp slik at de kan være med å spille.

Påmelding:
Det må være forhåndspåmelding for å kunne sette opp banefordeling.
Lagene meldes på til sv-tval@online.no innen 22. april
Evt sprøsmål rettes til Svein Tore Valsø, påmeldingsansvarlig, sv-tval@online.no

FEST
Etter gatecupen regner vi med det er en del som skal se Odd leke med Mjøndalen på Skagerak Arena kl 15.30, og etter kampen er du (over 18 år) hjertelig velkommen til en stor fest på klubbhuset. Ta med drikkevarer selv, så organiserer vi felles pizzainnkjøp for de som ønsker det, dørene åpnes kl 20.00. Vi gleder oss!!

  • Nyhet

    Nye hederstegn

    På årsmøte til Gulset IF denne uken ble det utdelt hederstegn til noen trofaste frivillige, hele fire av disse kom fra ...