Baneoppsett, Nyhet

Baneoppsett – krever tilbakemelding!

Hei!

Fra uke 48 og frem til jul så starter vi med et nytt oppsett da den gamle banen blir umulig å trene på så fort snøen kommer. Så nå resettes alle tider, de som ikke svarer på denne mailen vil ikke bli tildelt noe treningstid i uke 48 og ukene frem til jul. Det samme vil skje igjen til nyttår for januar og fremover..
Banen vil innimellom fremover bli delt opp fire og tre deler for å få plass til flere lag

Info jeg trenger:
– lagnavn (for 2015)
– ønskede treningsdager og tider, f.eks. «hver mandag, starte tidligst kl 16.00 og ferdig innen 18.30 og annenhver torsdag, starte tidilgst 17.30 og ferdig innen 19.30.» En halvtime fra eller til kan ofte ha mye og si!
– hvor lenge dere trener, en time? Halvannen? Oppgi antall minutter!
– hvor mange dere er på trening og hvor stor bane dere ønsker, her må vi nok prioritere hardt
– fra hvilken dato dere tar juleferie

Husk at oppdatert oppsett alltid ligger på gulsetfotball.no/baneoppsett, jeg sender ikke ut ny mail til alle ved små forandringer som lagene det gjelder er klar over.

Er det en lagleder eller trener som ikke mottar denne mailen så be dem registrere seg på gulsetfotball.no/baneoppsett hvor man som sagt også finner siste versjon av baneoppsettet.

Hilsen Jonathan Bjerk (mail: jonathan@bjerk.net)

  • Nyhet

    Nye hederstegn

    På årsmøte til Gulset IF denne uken ble det utdelt hederstegn til noen trofaste frivillige, hele fire av disse kom fra ...