A-lag, Kamp, Nyhet

Høstsesongen startet med seier for A-laget

A-laget tok tirsdag kveld imot Stathelle til kamp på Gulset stadion. Gulset gikk hardt ut og skapte flere store sjangser i første omgang og flere av dem burde det også vært scoret på! Og da gikk det som det ofte gjør, en Stathellespiller får drømmetreff fra langt hold og ballen seiler inn via krysstanga og inn..

Stillingen stod seg til pause og kampen fortsatte i samme spor etter pausen, men til slutt fikk Gulset hull på byllen når Stian Tollefsen er sist på ballen etter rundt 65 minutter.

Gulset fortsatte trykket og brant igjen flere store sjangser, samtidig som Stathelle sin keeper hadde flere gode redninger. Men med fem minutter igjen på klokka sender Preben Ragnes i vei en desperat lompe fra langt hold som på merkverdig vis sniker seg mellom bena på keeper og triller sakte inn i mål, Gulset har snudd det!

Og på tampen kontrer også Simen Kristiansen inn en scoring og pynter dermed litt på sluttresultatet. 3-1 er godkjent i første kamp, men effektiviteten må definitivt opp om det skal bli opprykk i høst..