G16, Kamp, Nyhet

G16 NM kval regional 1.runde

Gulset fotball G16 har jobbet jevnt og trutt i hele vinter. Med 4 treninger pr. uke har vi satt oss som må å kvalifisere oss til Interkrets i løpet av våren. I tillegg til treningene har laget vært med i Vinterseriens NM kvalifisering og er nå videre i NM kval. regional 1.runde. Vi møter Søgne til kamp 2. påskedag 21.april kl.14.00 på hjemmebane.  Fint å avslutte påsken med hjemmekamp  for guttene. Kiosken er selvfølgelig åpen og vi håper på godt oppmøte på sidelinjen.

Laget har et godt team rundt seg med trenere Per Nergård og Steinar Christensen. Hjelpetrenere Rune Tangerås, Thomas Steen Larsen og Vibeke Namløs. Lagledere Rune Tangerås og Kristin Høegh-Larsen. Med  mange rundt laget har vi mulighet til å ha fokus  på teknikkgrupper, skadeforebyggende og styrketrening.  Det gror godt i Gulset g 16 som har 3 spillere på krets, hospitanter fra g 14 og noen jenter fra Fossum som er hos oss 1.gang pr. uke.  Det blir en spennende og hard  sesong for guttene, men med Dana Cup i sikte i juli så går holder de nok intensiteten oppe.

Velkommen til kamp mandag 2. påskedag kl.14.00 for å heie Gulset gutta frem med seier.

  • Nyhet

    Nye hederstegn

    På årsmøte til Gulset IF denne uken ble det utdelt hederstegn til noen trofaste frivillige, hele fire av disse kom fra ...